Invigning

Den 10 oktober 2009 hade Attention Östergötland Sydvästra en stor invigningsfest, öppen för alla som var intresserade. Efter lite mingel med snacks och cider, höll ordförande Christina Ross ett känslosamt tal som avslutades med bandklippning och musik.

När så föreningen var ordentligt och officiellt invigd, fick alla prova på olika aktiviteter. Inomhus kunde man teckna Manga, och få hjälp av de duktiga instruktörerna Jonathan och Daniel. Vid bordet intill fanns pyssel i marsipan, och det var många deltagare som hade med sig både grodor och pumpor hem.

En trappa ner fanns en tavla, från början med ett ensamt naket träd. Meningen var att alla deltagare skulle måla var sitt bidrag på tavlan. Ett löv, ett moln, lite gräs på marken eller vad som helst som föll dem in. Resultatet blev en fantastisk tavla, som kommer att finnas med föreningen så länge vi finns.

Utomhus demonstrerade Pandion Omsorg delar av sin alldeles nya teambuildingbana. Många tyckte det var skönt att komma ut lite i det vackra höstvädret, och få tänka lite med hela kroppen.

Avslutningsvis var det dags för kaffe och tårta. Till kaffet var det också dragning i lotteriet, där första pris var en uteritt på Sjöberga Islandshästgård.

Attention Östergötland Sydvästra vill tacka alla som kom! Sammanlagt var vi nog ungefär 70 personer som var där.

Vi vill också tacka våra sponsorer:
Pandion Omsorg – för lånet av lokal och teambuildingbanan.
Sjöberga Islandshästgård – för det fina priset i lotteriet.
Tårtverkstan – för marsipanpysslet och de vackra tårtorna.


Christina klipper bandet


Sofia spelar och sjunger


Alla kan teckna Manga


Pyssel i marsipan


Klurigheter i teambuildingbanan


Tårta – både vacker och god


Tavlan där alla bidragit

Detta inlägg är publicerat i Reportage. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.
  • Kalender