Workshop i Stockholm

Vi fick ett brev till föreningen, som kanske kan vara intressant för er som besöker den här sidan. Titta gärna i PDF-filen som länkas sist i mailet – där finns all information.

Hej!
Jag skriver från Hjärna.Hjärta.Cash, en organisation som bidrar till samhällsutvecklingen genom innovationer och entreprenörskap bland unga människor.
Under en helg kommer vi att samla unga med funktionsnedsättningar, affärsutvecklare, designer, coacher m.fl. för att under kreativa former utveckla nya tjänster och produkter som löser vardagliga problem. Dessa workshops kommer att gå under namnet Re:think Ability, och har som syfte att inspirera deltagarna till att tänka innovativt och entreprenöriellt runt vardagens utmaningar och ge dem nya verktyg till problemlösning. Unga med funktionsnedsättningar sitter på många vardagliga erfarenheter som skulle kunna omvandlas till entreprenöriella möjligheter, alltså nya produkter och tjänster, om de anammar ett kreativt förhållningssätt i vardagen.
Nu söker vi cirka 15-20 unga med diagnosen ADHD som är intresserade av att delta i vår entreprenöriella workshop, och vänder oss därför till er.
Jag bifogar här nedan länk till vår inbjudan (där man även kan hitta mer information om våra workshops) och undrar om ni skulle kunna vidarebefordra detta till era medlemmar, samt lägga upp på er hemsida/intranät?
www.hhc.nu/pdf/rethinkability/adhd.pdf

 

Detta inlägg är publicerat i Nyheter. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.
  • Kalender